In de zomer van 2019 wordt deze woning door Duinzicht.nl in de verhuur genomen. Deze woning kenmerkt zich door een prachtige ligging op de dijk nabij de plaats Zuidzande. Geniet van de natuur en heerlijke landelijke omgeving. Daarnaast bent u op korte afstand van de kust van Zeeuws Vlaanderen.

De nieuwe eigenaren hebben deze woning eind december 2018 gekocht. Momenteel zijn ze bezig om de woning ingrijpend te verbouwen. We willen u graag foto’s van de binnenkant laten zien, maar zo ongeveer alles van binnen wordt vernieuwd. Een nieuwe keuken, badkamer, andere kozijnen, nieuwe vloerbedekking en een compleet nieuwe inrichting waardoor dit vakantiehuis de sfeer zal uitstralen van een gezellig oud dijkhuisje maar wel eentje die van alle moderne gemakken is voorzien.

Naar verwachting is de verbouwing eind juni 2019 klaar. Helaas kunnen we deze woning nog niet te huur aanbieden, maar u mag uiteraard wel uw interesse tonen. Mail of bel ons 0031 6 81211888 en wij plaatsen u op de “wachtlijst” voor deze unieke vakantiewoning.

In de winter is de omgeving van deze woning overigens ook prachtig: