Wat wordt uw volgende vakantie?

Prachtige brede zandstranden. Het geruis van de golven. De gezonde zilte zeelucht. Welkom in Zeeland, en welkom in Cadzand-Bad, de zuidelijkste badplaats van Nederland!

In Cadzand-Bad hoeft niemand zich te vervelen. Zin in een actieve vakantie? Kom kitesurfen, golfsurfen, catamaranzeilen of kajakken. Ook op de fiets of wandelend ontdek je de mooiste plekjes.

Liever lekker relaxen? Dat kan op het strand, maar ook op de talloze heerlijke terrassen aan het strand, op de duinen of aan de Boulevard.  

Voor de liefhebber van lekker eten is er uiteraard genoeg keuze. Zowel Cadzand-Bad als de omgeving staan bekend om de uitstekende restaurants.

Voor onze kleinste gasten is het strand natuurlijk één grote speeltuin. Haaientanden zoeken, krabben vangen, zandkastelen bouwen, zwemmen, vliegeren, te veel om op te noemen.

En ook natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen, met op een steenworp afstand natuurgebied ’t Zwin waar de slikken en schorren zorgen voor een grote diversiteit aan planten en vogels.

Duinzicht.nl Vakantiewoningen verhuur biedt een groeiend aanbod aan vakantiehuizen, bijna allemaal vlakbij het strand. De vakantiewoningen liggen in Cadzand-Bad en de directe omgeving. Bekijk hier ons aanbod van vakantiehuisjes en boek direct!

Meer informatie over onze vakantiehuisjes of onze werkwijze? Stuur dan een mail naar info@duinzicht.nl. Wij helpen u graag, zodat u  kunt genieten van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse kust. Bellen mag natuurlijk ook: +31 6 812 11 888. U kunt 24 uur per dag uw vakantie boeken via Duinzicht.nl, maar ook op huisjecadzand.nl en vakantiehuiszeeland.nl.